Voedingssupplementen

Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding.

Het is, volgens de wet, een geconcentreerde bron van één of meerdere vitaminen, mineralen of andere nutriënten met een voedingskundig of fysiologisch effect.

Wanneer een product onder de Warenwet valt, is het de verkoper ervan niet toegestaan om het product rechtstreeks in verband te brengen met genezing van, of vermindering van het risico op ziekten.

CBD-olie is in Nederland niet erkend als medicijn en mag dus alleen als voedselsupplement worden verkocht, in andere landen zoals Duitsland is CBD wel als medicijn erkent en hier mag dit dus niet als voedinssupplement worden verkocht, maar alleen door een erkent pharmaceutisch bedrijf.


Betrouwbaarheid Grondstoffen

Wellicht het belangrijkste aspect van onze producten is de kwaliteit van de ingredienten die wij gebruiken.

Twee Leeuwen CBD-olie is van hoogwaardige kwaliteit en de natuurlijke essentiële oliën in onze produkten hebben, naast de versterkende kracht van de toegevoegde CBD, een gezonde, heilzame werking.

Wij selecteren alleen de beste producenten voor de verschillende oliën die wij gebruiken. Onze producten zijn van nature gezond en ook zeer smakelijk.

Dit geld ook voor onze CBD-pasta. De vezelhennep die de grondstof vormt voor de CBD-pasta is biologisch, en dus zonder pesticiden en herbiciden   gekweekt.


Een gezond dieet

De vitaminen en mineralen in onze CBD-olie zijn niet genoeg om uw lichaam dagelijks op kracht te houden, en onze CBD-olie is geen geschikte vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet.

Wij raden u aan om, speciaal tijdens het opbouwen van uw eerste CBD-kuur, gezond en gevarieerd te eten voordat u de CBD-druppels inneemt.